Diavoorstelling

Nieuws

JOEPIE! Sinds vrijdag weten we dat - als alles goed blijft gaan - de zomerstages kunnen doorgaan. De week van 24 tot en met 28 augustus staan wij opnieuw klaar om jullie te verwelkomen. Voor meer info neem een kijkje op de website of onze Facebookpagina.

Typ 10 is een leuke manier  om op tien lessen te leren  typen. De focus ligt op blind  typen, niet op snelheid. Op dit moment zijn we met 2 groepjes aan de slag. In januari starten we met een nieuwe groep! Wil je meer info?

Vakantieperiodes zijn ideale momenten om op een speelse en intensieve manier te werken met kinderen. Van 19 augustus t.e.m. 23 augustus 2019 kan U bij de Babbelhut terecht voor een reken & taalstage. Meer info op onze website of bij Tine en Fien!

Op vrijdag 21/6 en zaterdag 22/6 is er opnieuw een leuk en gezellig feestje in Essenbeek. Mogelijks brengt dit wel wat parkeerproblemen met zich mee en dienen jullie deze dag de auto wat verder te parkeren. Gelieve hiermee rekening te houden, de sessies gaan volgens afspraak door. Uiteraard is iedereen ook welkom. Een gezellig feestje met: kubb-spel, zomercross, kinderanimatie, bbq en vele muziekoptredens. Neem alvast een kijkje op www.kermisessenbeek.be

Jolien behaalde haar bachelordiploma in 2016, zij kent onze praktijk en werking gezien zij bij ons stage liep. Jolien ging na het behalen van haar diploma aan de slag in een woonzorgcentrum en werkte twee jaar als opvoedster in een leefgroep met volwassenen met een mentale beperking, dit in combinatie met het bieden van ondersteuning in gezinnen waarin kinderen met meervoudige beperkingen opgroeien. Sinds oktober 2018 werkt Jolien in Groepspraktijk De Babbelhut en zij zal de opstart in Sint-Pieters-Leeuw mee realiseren.

De cursus richt zich tot kinderen van de lagere school  die vlot blind willen leren typen. Kinderen met fijn motorische problemen, dyspraxie of dyslexie hebben het vaak moeilijk om te schrijven. Werken met de computer kan een hulp zijn, maar daarvoor moeten we kunnen typen. Door gebruik te maken van therapeutische inzichten in hoe je het motorisch leren van kinderen kan verbeteren, is een eigen aanpak ontstaan: de methode TypTien. Kinesiste Sofie Sergooris volgde een opleiding om typ10 lessen te mogen organiseren.

Eveline De Gols is net voor de vakantie gestart als logopediste in de Babbelhut. Zij zal voornamelijk in Sint-Pieters-Leeuw werken en samen met ons de uitbreiding naar Sint-Pieters-Leeuw realiseren. Daarnaast werkt Eveline in het buitengewoon onderwijs met kinderen met een verstandelijke beperking en autisme. Ook heeft Eveline een diploma lager onderwijs en ervaring als leerkracht in het basisonderwijs.

 

Vanaf 1 augustus 2018 breiden we uit met de praktijk en kan u bij ons ook terecht in Sint-Pieters-Leeuw. Adres: Brusselbaan 72A te 1600 Sint-Pieters-Leeuw - meer info op onze website of via tine.vanden.hoof [at] telenet.be

In Sint-Pieters-Leeuw bieden wij logopedie en kinesitherapie aan!

 

Op vrijdag 22/6 en zaterdag 23/6 is er kermis Essenbeek. Ook de match van de BELGEN op 23 juni 2018 (14u) zal uitgezonden worden op een groot scherm op het 'sisse'plein (voor de kerk). Gelieve er rekening mee te houden dat er parkeerhinder kan zijn. Alle sessies gaan door volgens afspraak!

Uiteraard is iedereen welkom voor een leuk feestje met kinderanimatie, bbq en vele muziekoptredens. Neem alvast een kijkje op www.kermisessenbeek.be

 

 

Op 1 juni is Katja Rombaut gestart als logopediste in onze praktijk. Zij studeerde, in 2016- 2017, als logopediste af en dit schooljaar heeft zij een extra studie banaba buitengewoon onderwijs achter de rug. Welkom en veel succes!

 

Pagina's