Diavoorstelling

ZOMERSTAGES - AUGUSTUS 2021

In augustus 2021 organiseren wij opnieuw stages voor alle kinderen van de lagere school. Hieronder kan je wat meer informatie vinden. Kijk (volg ons) ook even op onze facebookpagina voor leuke sfeerbeelden. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via mail of telefoon.

Vakantieperiodes zijn ideale momenten om op een intensieve en speelse manier te werken met kinderen. Komende zomer, van 23 tot en met 27 augustus 2021 organiseren wij opnieuw stages:

Taalstage (5 halve dagen)
Op een creatieve, speelse en motiverende manier prikkelen wij de taal van uw zoon/dochter. Taal begrijpen, spreekzin, spreekdurf en taalplezier staan hierbij centraal. Ook voorzien we ruimte voor een aantal schoolse taken zoals bijvoorbeeld begrijpend lezen, spelling,... We werken in kleine groepjes en er worden opdrachten en werkbladen uitgewerkt op maat van uw kind. De ideale voorbereiding op het nieuwe schooljaar voor alle lagere schoolkinderen.

Rekenstage (5 halve dagen)
Op een speelse en motiverende manier prikkelen wij uw zoon/dochter om inzicht te verwerven in het rekenen. Vanuit alledaagse situaties en met concreet materiaal worden deze inzichten stapsgewijs opgebouwd. Zelf op ontdekking gaan en rekenplezier staan centraal. Ook maken we een link met de schoolse taken zoals maaltafels, kloklezen,hoofdrekenen,...  Er worden werkbladen en oefeningen uitgewerkt op maat van uw kind. De ideale voorbereiding op het nieuwe schooljaar voor alle lagere schoolkinderen.

Typ10 (5x 2u) NIEUW!!!

De cursus richt zich tot kinderen van de lagere school en eerste graad secundair onderwijs die vlot blind willen leren typen. Typ10 is een leuke manier om in 10 lessen te leren typen. De focus ligt op blind typen, niet op snelheid.

 

Inschrijven kan vanaf nu via:

- mail naar tine.vanden.hoof [at] telenet.be

- het contactformulier op de website

Voor meer inlichtingen mag u ons steeds contacteren: 0485/47.46.33