Vakantiestages

ZOMERSTAGES - AUGUSTUS 2022

In augustus 2022 organiseren wij opnieuw stages voor alle kinderen van de lagere school. Hieronder kan je wat meer informatie vinden. Kijk (volg ons) ook even op onze facebookpagina voor leuke sfeerbeelden. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op via mail of telefoon.

Vakantieperiodes zijn ideale momenten om op een intensieve en speelse manier te werken met kinderen. Komende zomer, van 22 tot en met 26 augustus 2022 organiseren wij opnieuw stages:

Reken & Taalstage

Op een speelse en motiverende manier prikkelen wij uw zoon/ dochter om inzicht te verwerven in REKENEN en TAAL. Vanuit alledaagse situaties en met concreet materiaal worden deze inzichten stapsgewijs opgebouwd. Zelf op ontdekking gaan staat centraal. Ook is er een link met de schoolse activiteiten. We werken in werkblaadjes en de oefeningen worden op maat van uw kind uitgewerkt door onze logopedisten. We werken telkens in kleine groepjes zodat individuele begeleiding mogelijk is.

Multimove sport

We willen tijdens deze week kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aanbieden. De algemene ontwikkeling van vaardigheden staat centraal. De 12 bewegingsvaardigheden van MULTIMOVE worden in onze activiteiten verwerkt. Kinderen maken gedurende een week kennis met verschillende sportdisciplines en -spelen: balsporten, racketsporten, fitness en dans komen aanbod. Onze week ronden we af met leuke, mega coole waterspelen. Een brede motorische ontwikkeling en spelplezier staan hierbij centraal. 

Je kan inschrijven voor:

  • Halve dag - voormiddag: rekenen (100 Euro)
  • Halve dag - namiddag: taal (100 Euro)
  • Volledige dag: rekenen + multimove sport (180 Euro)
  • Volledige dag: multimove sport + taal (180 Euro)
  • Volledige dag: rekenen + taal (200 Euro)

Inschrijven is mogelijk tot 15 juni 2022!

 

Typ10 stage (enkel bij voldoende inschrijvingen)

Tijdens deze week zal er van maandag tot vrijdag telkens les zijn van 16u30 tot 18u30. Gedurende deze 5 dagen oefenen wij zeer intensief. Het inoefenen wordt les per les/ vinger per vinger opgebouwd zodat tegen het einde van de week de kinderen blind kunnen typen (snelheid speelt helemaal geen rol). Ook krijgen de kinderen enkele thuisopdrachten zodat zij gedurende deze dagen nog kunnen oefenen. Na deze week krijgen de kinderen nog een korte periode (tweetal weken) tijd om online verder te oefenen. Eind september plannen we nog een korte herhalingsles (30min) en een eindproef (30min).

 

Inschrijven kan vanaf nu via mail naar: debabbelhutstages@gmail.com

Voor meer inlichtingen mag u ons steeds contacteren: 0485/47.46.33